Facebook 32  Google Plus 32

Decontare directă cu societățile de asigurări

Simplu - eficient - relaxant

Asigurari2

SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL are convenții de colaborare și este agreată ca service partener de către toate societățile de asigurare din România: Allianz Țiriac Asigurări S.A., Asirom Vienna Insurance Group S.A., Omniasig Vienna Insurance Group S.A., N.C.R. Vienna Insurance Group S.A., Generali Asigurări S.A., Groupama Asigurări S.A., Garanta Asigurări S.A., Uniqa Asigurări S.A., Carpatica Asigurări S.A., Astra Asigurări S.A., Euroins S.A., etc.

SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL este soluția ideală pentru rezolvarea problemelor dvs. Știm cât vă irită procedurile birocratice greoaie apărute în relația cu societățile de asigurări si  service-uri, cât timp și nervi vă consumă un eveniment banal cum este schimbarea parbrizului “pe asigurare”.

Lasați grijile în sarcina noastră. Tot ceea ce trebuie să faceți este un drum până la societatea de asigurări. În  funcție de evenimentul care a condus la necesitatea înlocuirii parbrizului se pot evidenția două situații general valabile:

Asigurari

Schimbarea parbrizului în urma unui eveniment de circulație în care este vinovată o terță persoană, având la bază asigurarea de răspundere civilă R.C.A. a terței persoane.(în cazul acesta trebuie să mergeți cu procesul verbal de la poliție sau cu constatarea amiabilă la societatea la care este asigurat terțul);

Schimbarea parbrizului în urma unui eveniment de circulație în cazul în care este vina dvs și aveți o poliță de asigurare facultativă , de tip C.A.S.C.O. (în cazul acesta trebuie să mergeți cu procesul verbal de la poliție sau cu constatarea amiabilă la societatea la care sunteți asigurat dvs.);

Atât este treaba dvs !!

În oricare situație vă aflați, veți primi de la societatea de asigurare, după înregistrarea evenimentului, două documente:

  • Nota de constatare cu numărul dosarului de daună ;
  • Documentul de introducere în reparație a autovehicolului.

Cu aceste două documente, veniți la oricare din service-urile noastre din Brașov, București, Sibiu și Suceava. Restul este treaba noastră!! Din acest moment nu vă mai interesează când și cum ne decontăm noi cu societatea de asigurări, nu mai trebuie să faceți nimic.

AsigurariAsigurari 1Asigurari 2AsigurariAsigurari 1Asigurari 2