Facebook 32  Google Plus 32

  • Import
  • Distributie

Import2

Prin seriozitate, adaptabilitate la cerințele pieții, flexibilitate față de nevoile clienților săi și, nu în ultimul rând, prin mărimea și diversitatea stocului, SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL  și-a câștigat un loc binemeritat în topul furnizorilor de sticlărie auto din ROMÂNIA.

Începută timid în anul 1992, din necesitatea acoperirii nevoilor interne ale firmei, activitatea de import, a crescut de la an la an, acoperind toată gama de autoturisme, autoutilitare (microbuze, camioane), autocare si autobuze.

După anul 2000, importul a depașit ca pondere, celelalte activități ale firmei, devenind domeniul principal de activitate. Dezvoltarea pe orizontală a firmei și cultura organizațională, au impus din start un înalt standard de calitate produselor comercializate. Astfel, în mod firesc, am selectat din multitudinea de producători de pe piață, pe cei care și-au câștigat de-a lungul timpului o poziție de lideri în domeniu.

Import

Astăzi SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL,  are un stoc permanent de cca 15.000 de parbrize, lunete si geamuri laterale. Datorită dezvoltării afacerii, gestiunii corecte și profesioniste  a necesarului de aprovizionare, am reușit performanța de a putea lansa în avans, la începutul anului, comenzile externe pe fiecare lună în parte.

Parbrizele importate de noi, sunt omologate și testate internațional conform regulamentului EEC R 43, FMVSS – 205 USA (DOT 246). Partenerii noștrii externi, sunt acreditați cu număr de identificare de origine industrială, de către toți producătorii din industria constructoare de mașini din lume. Aceste informații care atestă proveniența și calitatea produselor sunt evidențiate și serigrafiate pe fiecare parbriz, sub denumirea și sigla originala a mărcii.

Distributie

În plină ascensiune și în permanentă dezvoltare, misiunea SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL este de a valorifica avantajul competitiv creat asupra concurenței, prin calitatea superioară a produselor și serviciilor sale și totodată de a impune brandul “Neoglass” în conștiința clienților noștrii.

SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL  a acordat întotdeauna o atenție deosebită relațiilor comerciale cu clienții săi. Suntem pregătiți și antrenați în toate aspectele caracteristice acestor relații. Ne puteți găsi la sediu sau în punctele de lucru, pe drumurile țării (echipele mobile Neoglass), sau la telefoanele firmei, gata oricând de a veni  în ajutor, de a da soluții, de a oferi consultanță tehnică. Mentalitatea de învingători, vitalitatea și puterea de muncă, reprezintă pentru noi,  motorul dezvoltării afacerii.

Distributie2Din punct de vedere logistic, rețeaua de distribuție a SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL dispune de o flotă compusă din 5 autoturisme, 6 autoutilitare și de un stoc de peste 15.000 de parbrize, geamuri laterale și lunete, pentru toate tipurile de autovehicule: autoturisme, autoutilitare, autocamioane, autobuze, autocare etc. Sediul și depozitul central se află in Brașov. De asemenea avem depozite de sticlărie auto și  la punctele noastre de lucru deschise în București, Sibiu și Suceava. Din aceste 4 direcții, putem trimite în ambalaje personalizate, în deplină siguranță, orice produs. Pentru comenzile urgente se poate folosi unul dintre serviciile de curierat rapid, astfel încât, orice geam poate ajunge la dumneavoastră în maximum 24 de ore. Avem parteneriate puternice cu mai multe societăți de curierat, care pot asigura transportul, rapid și sigur, în toate colțurile țării.

Pentru produsele speciale care nu se află în stoc, SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL  onorează comenzile în maximum două săptămâni.