Facebook 32  Google Plus 32

Közvetlen elszámolás a biztositóval

EGYSZERŰ HATÉKONY PROBLÉMAMENTES

Asigurari2

A Neoglass Automotive Kft. közvetlen kapcsolatban áll a Romániában működő biztositó cégekkel: Allianz Țiriac Biztositások, Asirom Vienna Insurance Group, Omniasig Vienna Insurance Group, N.C.R. Vienna Insurance Group, Generali Biztositások, Groupama Biztositások, Garanta Biztositások, Uniqa Biztositások, Carpatica Biztositások, Astra Biztositások, Euroins, stb. Vállalatunk partner autóüvegező szerviz mindezeknél a biztositóknál.

A Neoglass az ideális választás problémáinak megoldására. Mindannyian tudjuk, hogy mennyire bosszantóak lehetnek a nehézkés, bürokratikus eljárások, amelyek a szervizek és a biztositók között adódnak. Mindez értékes időt vesz fel egy olyan banális dologra, mint a kárfelvétel a szélvédő kicserélésére.

Hagyják ezt a 'gondot' ránk. Nálunk leegyszerűsödnek ügyfeleink részére a kárrendezéssel kapcsolatos teendők. Önnek csak annyi a dolga, hogy felvegye a kapcsolatot a biztositójával kárfelvétel esetén. Két általános szituáció esedékes kárfelvételre:

Asigurari

Kötelező gépjármű felelősségbiztositás (R.C.A.). A szélvédő vagy bármilyen más autóüveg kicserélése abban az esetben ha a baleset esetén ön a károsult, a törvény rendelkezései alapján. Ebben az esetben a károsult a biztositott fél. A rendőrségtől kapott jegyzőkönyv vagy a tettes biztositója által nyújtott kitöltött és aláirt biztositási papirra van szükség.

Casco biztositás. Abban az esetben ha a balesetben, amelyben az autóüvege megkárosult és ön a hibás, kicserélheti ablakját ha van fakultativ, kiegészitő, Casco tipusú biztositása. Ebben az esetben a rendőrségi jegyzőkönyvvel vagy az ön biztositója által nyújtott kitöltött és aláirt papirral kell hozzánk jöjjön.

Ennyi az Ön dolga!

Bármelyik esetben, a biztositótol két dokumetumot fognak kézbe kapni:

  • egy megállapitási iratot együtt a kárfelvételi dosszié számával
  • egy szervizelési hatályozó iratot amely biztositja, hogy a biztositó engedélyezte az autóüveg javitását/cseréjét

Ezzel a két dokumentummal eljöhetnek bármely kirendeltségünkhöz (Brassó, Bukarest, Szeben, Suceava). A többi már a mi dolgunk lesz. Attól a ponttot nem kell foglalkozzon azzal, hogy mikor és hogyan rendezzük a kárfelvételt és kifizetést.

AsigurariAsigurari 1Asigurari 2AsigurariAsigurari 1Asigurari 2