Facebook 32  Google Plus 32

  • Import
  • Disztribució

Import2

A jó viszonytartás, flexibilitásunk, alkalmazkodásunk a piac kérelmeire és nem utolsó sorban a készletünk nagysága és változatossága vállalatunkat egy igen jól megérdemelt pozicióra helyezte a nemzeti autóüveg beszállitok közül.

Az importálást még a vállalatunk megalakitásakor, 1992ben megkezdtük, még kezdetleges szinten. Mivelhogy a kérelem és a szükséglet növekedett, beszállitási aktivitásunk is arányosan megnőtt. Ma már minden tipusú járműnek rendelkezünk autóüveggel, úgy gépkocsiknak mint teherautóknak, kis és nagy buszoknak.

2000 után az importunk jelentősen túlhaladta a többi aktivitásunkat. A cég elsődleges tevékenységi területe az import lett. A szervezeti kultúránk, a belső PR, a regionális kiterjedésünk egy magasabb szintű minőségi standardot követelt. Természetesen olyan termékekkel dolgozunk amelyek gyártói vezetői pozicióban vannak az autóüveg gyártók porondján.

Import

Jelenleg, a Neoglass Automotive Kft. készlete több mint 15000 autóüvegből, szélvédőből és oldal- illetve hátsó ablakból áll. Cégünk növekedésének és a készletünk helyes kezelésének köszönhetően sikerült teljesitenünk azt, hogy minden év elején a külső rendeléseinket letegyük, mind a 12 hónapra lebontva.

Minden általunk importált autóüveg megfelel a nemzetközi előirásoknak és szabályoknak; teljesitik at EEC R 43 szabályzatot illetve a FMVSS - 205 USA (DOT 246) előirásait. Együttműködő partnereink egy ipari azonositó számmal rendelkeznek, ami bizonyitja, hogy termékeik akkreditáltak minden autó és járműgyártó által. Ezek az információk hitelesitik és megerősitik az autóüveg származási helyét, minőségét és a biztonságát.

Distributie

A Neoglass Automotive küldetése a versenytársakkal szembeni előny megtartása és értékesitése. Vállalatunk konstansul fejlődik és növekedik, a termékeink és szolgáltatásaink magas szinvonala és minősége a Neoglass brand szerves része, amit minden kliensünk tapasztal.

A Neoglass Automotive mindig nagy hangsúlyt fektetett a kapcsolattartásban. Felkészültek vagyunk az ügyfelekkel való kapcsolatok minden aspektusára. Elérhetőségünk bővül, már megtalálhatnak négy nagy városban, a brassói székhelyünknél illetve a bukaresti, szebeni vagy Suceva-i kirendeltségünknél. Emelett az ország területén bárhol kérhetik segitségünket, tanácsainka; technikai válaszokat kaphatnak. Elérhetnek telefonon vagy email-en, illetve kérhetik a mobil szervizünk segitségét.Megfelelő mentalitásunk, vitalitásunk, munka etikánk számunkra vállalkozásunk és fejlődésünk mozgató erői.

Distributie2Logisztikailag, a Neoglass összesen 5 gépkocsival, 6 teherszállitó busszal és egy több mint 15000-es állandó autóüveg készlettel rendelkezik. Készletünk változatos, minden tipusú járműnek találnak autóüveget nálunk, legyen az kisautó, teherautó, autóbusz, gazdasági vagy ipari jármű. A központunk, székhelyünk, az ország szivében, Brassóban található. Van raktárunk és kirendeltségünk, teljes szervizeléssel, még 3 városban: Bukarest, Szeben, Suceva. Mind a négy pontból tudunk küldeni árut, autóüveget, teljes biztonságban. A sürgös rendeléseket a szállitási vállalatok gyorsan, 24 órán belül szállitmányozzák, az ország bármely pontjába. Szoros kapcsolatban vagyunk logisztikai és expressz szállitási cégekkel, akik gyorsan és teljes biztonságban szállitanak.

Minden olyan autóüveget, amely már nem található a készletünkben, vállalatunk maximum 2 hét alatt beszállitja a rendelést.