Facebook 32  Google Plus 32

  • A csapat
  • Rólunk
Echipa Neoglass 2013
Echipa Neoglass 2013Echipa Neoglass 2013

Küldetésünk:

kíválóság

Mindegyik alkalmazottunk legfontosabb erénye a kiváló magatartás az ügyfelekkel való kapcsolatban. Ennek a tiszteletben tartása vezet minden sikeres vállalatot a végső céljához, ami nem más mint az ügyfelek elégtétele. A cég belső procedúráit és a szervezettségét állandóan finomitjuk az ügyfeleink visszajelzései alapján. A Neoglass ugyanis számukra volt felépitve. És ők azok, akiket példaképen ki akarunk szolgálni az autóüvegezés területén.

 

Szakmánk

hosszútávú együttműkődés

Alkalmazottaink folytonosan gyűjtenek, feldolgoznak, szintetizálnak bizonyos adatokat, a piacról és a szereplőiről. Mindezeket az információkat adatbázisokban csoportositjuk és rögzitjük. Az adatbázis elérhető csapatunk bármelyik tagja által, de ugyanakkor az innovációs folyamat elemi részecskéje is. Ahhoz hogy innovativak legyünk, figyelmesek és ugyanakkor megfelelő mentalitásunk kell legyen. Kötelességünk állandóan fejlődni ahhoz, hogy versenyképesek legyünk. Morális kötelezettségünk a bizalom.

 

Erőnyeink

tudatosság, felelősség, őszinteség

A piacon való sikerünk nagy mértékben függ a megkülönböztettségből versenytársainkkal szemben. A kezdeményező szellem és bizonyos,  fejlesztése a megkülönbőztető elemeink. Az ügyfelekkel való viszonyunk egy személyre szabott szakvélemeny és tudás.

Az üvegezési és szállitási tevékenységek olyan paraméterek között zajlik, ami mindegyik kliensünk elégedettségét hozza, ezért figyelünk mindig a kinézetre, csomagolásra, pontosságra, magatartásra. Mindezek mellett, ami a jó szakmai felkészültséget vallja, véleményünk szerint a a kiválóság a tehetségtől is függ. Mindegyik munkakörünkre egy képességi készlet fűződik, kidolgozott és kifejlesztett kompetenciákkal. De mindegyik munkakörünkre, annak kompetenciáira egy bizonyos adottság is hozzájárul, amellyel egy alkalmazott rendelkezhet. Szervezeti kultúránkban az alkalmazottaink adottsága(i) egy igen fontos kritérium.

Csapatunk minden egyes tagja tudatos a szerepéről és ugyanakkor tudatos a NEOGLASS AUTOMOTIVE nagyságáról, fontosságáról és értékéről az autóüveg import és szerviz piacán.

 

Neoglass Sediul Central

Neoglass Sediul Central

 

Székhely

A Brassóban létrejött NEOGLASS AUTOMOTIVE Kft. egy erdélyi magáncég, amelynek fő tevékenysége az autóüvegezés és szerelés, import és disztribució.

Vállalkozásunk története 1992ben kezdődik ZSOLT Kft. név alatt. Ez a periódus volt az amikor megnyiltak a határok, lehetőséget nyitva különböző autó kereskedőknek a romániai piacra. A nemzeti autópiacon számos új autók és márkák jelentek meg, ami az autóalkatrészek kinálatának szükségességét is előidézte. A Zsolt Kft. az autóüveg alkatrészek piacának egyik kezdeményezője Romániában. Rövid időn belül az egyik legfontosabb szereplőkké válltunk ezen a piacon, egy igen jól ismert és tisztelt partnerként tekintett vállalkozássá, úgy a külföldi munkatársaink által (autóüveg gyártók) mint a klienseink által (szállitási cégek, kereskedők, autókereskedők, autószervizek, intézmények, autóalkatrész üzletek, biztositók stb.)

Az elmúlt húsz év alatt vállalkozásunk konstansul fejlődött és ugyanakkor tapasztalatra tett szert. A disztribuciós hálózat kiterjedésének és a szervizelési kérés növekedésének köszönhetően 2009ben megalakult a NEOGLASS AUTOMOTIVE KFT. gyakorlatilag a ZSOLT KFT. eladási részlege. Az újonnan alakult cég küldetése a konkurenciával szembeni előny értékesitése. Mindezt a termékek és szolgáltatások kiváló minősége által. Egy másik, ugyanolyan fontos küldetésünk és celunk a NEOGLASS imidzs megerősitése klientúránk eszméjében.

 

Szerviz

neoglass parbrize neoglass parbrize
neoglass parbrize neoglass parbrize

Cégünk a kezdetektől fogva előtérbe helyezte az ügyfelekkel való kapcsolattartás fontosságát. Technikai és elméleti felkészültségünk az efféle kapcsolatokban igen fontos erény. Készen állunk a kapcsolattartással járó minden elemre: specifikus eljárások, autóüvegek kis és nagykereskedelmével, kárfelvétel és biztositokkal való elszámolás, árak, termékminőség, kiváló szolgáltatások stb. Szakértelem, komolyság, becsületesség, gyorsaság - mindezek betartása a hosszútávú kapcsolat elemi része. Megtalálnak minket székhelyünkön illetve kirendeltségeinknél, úton útfélen (Neoglass mobil szerviz) vagy elérhetnek telefonon keresztül. Megfelelő mentalitásunk, vitalitásunk, munka etikánk számunkra vállalkozásunk és fejlődésünk mozgató erői.

neoglass parbrize windshields neoglass parbrize windshields
neoglass parbrize windshields neoglass parbrize windshields

 

NEOGLASS RAKTÁR

Logisztikailag a Neoglass Automotive egy állandó készlettel rendelkezik, több mint 15000 autóüveggel, szélvedővel, hátsó- és oldalablakokkal, minden tipusú járműnek: gépkocsik, teherszállitók és teherautók, buszok, indusztriális járművek stb. Székhelyünk és központi irodánk Brassóban található, az ország szivében. Ugyanakkor kirendeltségeink vannak Bukarestben, Szebenben és Suceavan. Mind a 4 városból küldhetünk szélvédőket, autóüveges alkatrészeket, teljes biztonságban, bármilyen terméket. Szoros kapcsolatban vagyunk logisztikai és szállitási cégekkel, akik a szállitmányozást rövid idő alatt és teljes biztonságban megteszik.