Facebook 32  Google Plus 32

  • Despre Noi
  • Echipa

Neoglass Sediul Central

Neoglass Sediul Central

 

Sediul Central

SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL din Brașov, este o companie românească cu capital privat, al cărei obiect de activitate îl reprezintă, importul, distribuția și montarea sticlăriei auto: parbrize, geamuri laterale, lunete.

Istoria firmei începe în anul 1992, in Brașov, sub denumirea SC ZSOLT SRL. Atunci, datorită deschiderii granițelor, piața românească a fost invadată de autovehicule din toate tipurile și mărcile, ivindu-se aproape concomitent necesitatea asigurării de piese de schimb pentru acestea. SC ZSOLT SRL a fost printre pionierii acestui tip de afacere în România, ajungând în scurt timp, să devină unul dintre principalii jucători pe această piață, un nume cunoscut și respectat atât de partenerii externi (marii producători de sticlărie auto), cât și de beneficiarii noștrii: societăți de asigurări, transportatori, comercianți, reprezentanțe auto, service-uri, instituții, magazine de piese auto, etc.

În decursul celor 20 de ani de tradiție și activitate în domeniu, firma noastră a evoluat permanent. Datorită extinderii rețelei de distribuție și montaj și a creșterii activităților specifice, în anul 2009, a luat ființă SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL, practic DIVIZIA DE VĂNZĂRI a SC ZSOLT SRL. Misiunea firmei nou create era de a valorifica avantajul competitiv creat asupra concurenței, prin calitatea superioară a produselor și serviciilor sale și totodată de a impune brandul “ NEOGLASS” în cunoștința clienților noștrii.

 

Service Neoglass

neoglass parbrize neoglass parbrize
neoglass parbrize neoglass parbrize

SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL a acordat întotdeauna o atenție deosebită relațiilor comerciale cu clienții săi. Suntem pregătiți și antrenați în toate aspectele caracteristice acestor relații: specific procedural; decontare directă cu societățile de asigurări, reguli stricte legate de preț, calitatea mărfii și a serviciilor, de capacitatea de a rezolva orice cerere în timp util, proceduri interne etc; expertiză, corectitudine, profesionalism, seriozitate – respectarea tuturor acestor însemne ale parteneriatului de cursă lungă. Ne puteți găsi la sediu sau în punctele de lucru, pe drumurile ţării (echipele mobile NEOGLASS ), sau la telefoanele firmei, gata oricând de a veni în ajutor, de a da soluții, de a oferi consultanță tehnică. Mentalitatea de învingători, vitalitatea şi puterea de muncă, reprezintă pentru noi, motorul dezvoltării afacerii.

neoglass parbrize windshields neoglass parbrize windshields
neoglass parbrize windshields neoglass parbrize windshields

 

Depozit Neoglass

Din punct de vedere logistic SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL dispune de un stoc de peste 15.000 de parbrize, geamuri laterale și lunete, pentru toate tipurile de autovehicule: autoturisme, autoutilitare, autocamioane, autobuze, autocare etc. Sediul și depozitul central se află în Brașov. De asemenea avem depozite de sticlărie auto și la punctele noastre de lucru deschise in București, Sibiu și Suceava. Din aceste 4 direcții, putem trimite în ambalaje personalizate, în deplină siguranța, orice produs. Avem parteneriate puternice cu mai multe societați de curierat, care pot asigura transportul, rapid și sigur, în toate colțurile țării.

Echipa Neoglass 2013
Echipa Neoglass 2013 Echipa Neoglass 2013

MISIUNEA NOASTRA

EXCELENTA

Calitatea esențială a angajatului SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL este comportamentul ireproșabil în relația cu clienții. Excelența și parteneriatul reprezintă drumul pe care mergem pentru a atinge țelul oricărei organizații competitive și de succes: satisfacția clientului. Organizarea firmei și procedurile interne sunt în permanență adaptate feed-back-ului primit de la cei pentru care SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL a fost creată: clienții noștrii. Acestora dorim să le slujim exemplar interesele și nevoile legitime din domeniul sticlăriei auto.

 

PROFESIA NOASTRĂ

PARTENERIATUL PE TERMEN LUNG

Întreaga echipă participă continuu la receptarea, prelucrarea și sintetizarea informațiilor legate de piață și actorii acesteia. Cunoștințele și informațiile acumulate, sunt înregistrate și organizate în baza de date a firmei. Ele sunt disponibile întregii echipe și indispensabile procesului permanent de inovare. Pentru a putea fi inovativ, iți trebuie atenție și mentalitate de luptător. Avem obligația de a învăța în permanență, pentru a deveni astfel mai competenți profesional și în același timp, avem obligația moralității pentru a putea inspira încredere: adevărata valută a firmei, depozitată în conturile afective ale clienților noștrii.

 

VALORILE NOASTRE

COMPETENȚĂ PROFESIONALĂ,
RESPONSABILITATE, ANGAJAMENT, ONESTITATE

Succesul nostru pe piață depinde de capacitatea noastră de a ne diferenția în raport cu concurența. Elementele care ne ajută să ne distingem de firmele cu același obiect de activitate, sunt proactivitatea și dezvoltarea unor competențe specifice. Concepând parteneriatul ca pe o expertiză personalizată, suntem dispuși să performăm activitățile clasice de livrare și montaj, în forma, de maniera și în parametrii care produc satisfacția fiecărui client în parte: aspect, ambalare, punctualitate, atitudine, etc. Separat de cele de mai sus, separat de o bună pregatire profesională, excelența ține și de talent. Fiecărui post îi corespunde un set de abilități care pot fi deprinse, de competențe care pot fi asimilate și dezvoltate, dar și de un talent unic, pe care un angajat îl poate avea sau nu. La noi, în cultura noastra organizațională, talentul este un foarte important criteriu de selecție a angajaților.

Suntem o echipă în care fiecare dintre noi are un loc al său și suntem conștienți că de mărimea, importanța și valoarea SC NEOGLASS AUTOMOTIVE SRL pe piața de profil, depind mărimea, importanța și valoarea locului nostru, atât în viața și activitatea profesională cât și în cea personală.